Profil

  Mobildiskotek X-RAY er et Midtfynsk diskotek, der udelukkende af lyst tager ud weekend efter weekend og fyrer den af, hvilket ikke er noget nyt. Diskoteket har eksisteret siden midten af halvfemserne, hvor crew'et på det tidspunkt var nogle nysgerrige folkeskoleelever. Interessen og nysgerrigheden er bibeholdt, og diskoteket har taget hul på et nyt årtusinde med mod og store visioner.

 

  Crew'et har trods diskotekets høje alder en gennemsnitsalder på 21 år, hvilket gør, at der aldrig er problemer med at finde energien til de forskellige jobs, hvad enten det er gymnasiefester, halfester eller alle mulige former for privatfester.

 

  Netop det specielle ved enhver fest er det vigtigste for et diskotek. Der er fester, hvor man skal pumpe stemningen helt op under loftet med f.eks. dansere, dansekonkurrencer, karaoke og lign. Andre gange er formålet at være en del af en festlig ramme og derved ikke nødvendigvis overtage festens centrum. Alt dette i overensstemmelse med  arrangørernes lyst og festens behov.. Dette er en af de ting diskotek X-RAY er kendt og rost for og ikke mindst bevidste om, hvilket ikke er en selvfølge i branchen.

  Alt i alt er diskotek X-RAY altid klar på en udfordring, og da det hele bliver gjort af lyst er prisen også derefter.                                         - På snarlig genhør

 

Generelle betingelser for kontrakter med X-RAY - KLIK HER